Over ons

20231024-Karels-Watersport145_HR
about karels watersport bonaire

Wij zijn Patrick en Judith. In 2018 zijn we vanuit Nederland vertrokken met onze zeilboot.
Sinds 2019 zitten we op Bonaire. Hier hebben we de mogelijkheid gekregen om in 2022 samen met Karel een botenverhuur te starten.
We hebben een prachtige locatie, aan de waterkant van Karels Beach Bar. Hier kun je voor vertrek of na aankomst lekker een kopje koffie drinken, ontbijten, lunchen of dineren.

Ons motto is “Wees je eigen kapitein, van je eigen boot”. Ontdek (klein)Bonaire vanaf het water.

Wij hebben twee exclusieve sloepen, de Black Pearl en White Pearl, waarmee je rustig en ontspannen kan varen. Lekker relaxen, zwemmen en snorkelen.
Ook hebben voor de actieve watersporters een snellere consoleboot, de FastPearl. Hiermee kan je ook lekker relaxen, maar ook wakeboarden, funboarden of lekker in de tube achter de boot hangen.

Bij vertrek leggen we het vaargebied uit, waar je op moet letten en laten we de mooie snorkel plekjes zien op een kaart die ook standaard op de boten aanwezig is. Daarna laten we zien waar alles op de boot te vinden is en hoe je met de boot moet varen. Als je weinig ervaring hebt en/of een beetje onzeker bent, varen we een rondje met je en laten we zien hoe je een mooring op moet pikken.

Onze Pearls zijn geschikt voor maximaal 6 personen.
In de boten is standaard een koelbox gevuld met ijs aanwezig. Je kan zelf drankjes en eten mee nemen of bestellen bij Karels Beach Bar.